Ni odgovorov
Spirit
Spirit's picture
Offline
Z nami od: 02/21/2009
Prispevkov: 36

Obiskovalci in obiskovalke, veseli nas da ste se ustavili na naši mali spletni skupnosti. Naj za začetek povemo nekaj o sebi in nagibih, ki so nas vodili k nastanku te strani.
Smo skupinica IRC zanesenjakov, ki malce drugače kot nekateri, del prostega časa preživi tudi v druženju na spletni klepetalnici imanovani IRC. Nekega dne v trenutku dolgočasja in ustvarjalnega navdiha nas popade ideja, da bi nekaj naredili, ustvarjali. V povsem spontanem ozračju, od besed k dejanjem, je ta stvar kaj hitro začela dobivati precej stvarno obliko.
Saj problematika je bila znana. IRC, nekdaj precej velika, popularna spletna skupnost, kjer se je spoznavalo in družilo na tisoče slovencev, je začel usihati in pod težo drugih, znanih instant spletnih skupnosti, ki nastajajo in izginjajo kot gobe po dežju izgubil precejšen del starega šarma.
Izgubili smo dobršen del populacije, s tem pa tudi veliko drugih obstranskih IRC dejavnosti, kot so raznorazne informativne spletne strani, IRC portali in podobno. Tu pa nastopimo mi. Da, po dolgem času je bil rojen slovenski IRC portal z zelo ambicioznim ciljem - narediti IRC spet zabaven. Saj si ne domišljamo, da bo še kdaj tako, kot je bilo - postajamo starejši, internet se spreminja, pridejo druge obveznosti v življenju, večno pomanjkanje časa, pa vendarle, zakaj ne bi poskusili?

To kar je sedaj pred vami so mogoče le zametki, prvi koraki in nedvomno pri tem tudi napake, tu pa prideš na vrsto ti.
Saj ne misliš vendar, da je kreiranje teh strani omejeno le na par posameznikov? :-) Pa kaj še. Čisto resno računamo, da se nam pridružiš. Bodi tu, zabavaj se, piši, riši, objavljaj.. pa bo res zabavno. Saj zato smo vsi tukaj, mar ne? Za zabavo, smeh in skupno preživljanje prostega časa...

___________
If a million people say a foolish thing, it is still a foolish thing.